Telia

Telia dækker i dag størstedelen af Danmark med deres almindelige 3G-netværk, men som et af de eneste danske teleselskaber har de også været hurtigt ude med det nye 4G. Faktisk var de det første teleselskab med 4G, og selvom det endnu ikke dækker hele Danmark, kan de fleste med mobilt bredbånd se frem til 4G-dækning i den nærmeste fremtid, hvilket giver ekstremt hurtige forbindelser i forhold til, hvad man er vant til.

Netop fordi Telia har så meget fokus på 4G, understøtter samtlige af deres abonnementer denne type netværk, så længe man befinder sig et område, der dækkes af det. Derfor er der heller ikke hastighedsbegrænsninger på de forskellige abonnementer, men derimod kun begrænsning på ens månedlige dataforbrug. Overstiges dette, bliver hastigheden sat voldsomt ned i resten af regningsperioden. Derudover er det værd at bemærke, at man med det dyreste abonnement kan vælge at købe en trådløs mini-router eller en almindelig trådløs med for et ekstra beløb, hvilket ikke er muligt med andre abonnementer hos Telia.

Det er muligt at bruge sit mobile bredbånd i udlandet, hvor Telia har indført et dagligt loft for ens dataforbrug, som man selv kan regulere, så man slipper for en overraskende regning. Det er dog ikke muligt at bruge 4G-netværk ved roaming i udlandet. Dog er der som kunde hos Telias mobilt bredbånd mulighed for at gøre brug af Telia HomeRun, der både er at finde i Danmark og resten af Norden.

Betaling af regninger kan sker via Betalingsservice, Telias Selvbetjening, bankoverførsel eller med en Girokonto-overførsel.

Et abonnement hos Telia er bindende for seks måneder, hvorefter man kan opsige aftalen med varsel på 30 dage.

Levering finder steder indenfor en uge.

Leave a Reply