OiSTER

Da OiSTER i dag gør brug af 3s prisvindende netværk, kan de med deres mobile bredbånd give dækning i stort set hele Danmark, hvilket også afspejler sig i deres hastigheder.

Selvom der er ikke er mange abonnementer at vælge imellem, er der nemlig langt højere hastigheder uanset hvilken abonnement man vælger, ligesom der også er rigelig med månedligt forbrug til rådighed. Har man desuden et 3G modem, er der mulighed for ikke at binde sig i et decideret abonnement, men derimod tanke selv, så man købe dataforbrug efter hvor mange dage, man skal bruge det mobile bredbånd. Det er dog muligt at købe et almindelig abonnement, hvor man desuden ikke skal betale for overforbrug, men derimod kun betaler med en langsommere forbindelse, indtil ens regningsperiode er overstået. Derudover det muligt at vælge mellem et almindeligt SIM-kort eller et såkaldt Micro SIM-kort, hvis man vil bruge sit mobile bredbånd med ens tablet.

Da priserne for dataforbrug i udlandet hurtigt kan blive dyre, har OiSTER valgt, at det ikke er muligt at bruge sit mobile bredbånd i udlandet. Dermed virker det kun i Danmark, hvilket der ikke kan ændres på med ekstra købt af udenlandsk datapakke eller frivillig oplåsning for roaming.

Det er frivilligt, om man vil købe et abonnement med eller uden binding hos OiSTER, men man skal være opmærksom på, at et abonnement uden binding ofte kommer med ekstra udgifter til det mobile bredbånds påkrævede modem. Betaling for produkt sker med Dankort eller andre betalingskort.

OiSTER sigter efter at levere ens produkt hurtigst muligt efter fuldført bestilling.

Leave a Reply