CBB

CBB gør brug af Telenors netværk, hvilket er lig med 3G-dækning i størstedelen af Danmark. Dette gør det desuden muligt at sikre 4G-dækning i fremtiden, når Telenor inkorporerer det.

Sammenligner man udvalget hos CBB, er der ikke mange valgmuligheder for abonnementer, der lægger sig i hver deres ende, hvad angår både hastighed og månedligt dataforbrug på mobilt bredbånd. Det er dog forholdsvis billigt i forhold til konkurrenterne, hvilket altså også reflekteres i de sparsomme muligheder. Der er dog ikke ekstra betaling for hver enkle brugte MB, da CBB i stedet tilføjer en ekstra datapakke, der svarer til abonnementets pris, hvis man overskrider sit månedlige forbrug – dette gælder dog ikke de dyreste abonnementer, hvor CBB i stedet kan vælge at lukke forbindelsen, hvis overforbruget gentages på månedligt basis. Det er derudover muligt at bruge sit mobile bredbånd med flere computere via en mobil bredbåndsrouter, men der er ikke mulighed for datadeling med andre enheder på samme tid uden denne router.

Der er desuden ingen mulighed for at bruge CBBs mobile bredbånd i udlandet på grund af faren for høje priser. Det er ligeledes heller ikke muligt at købe en ekstra tilvalgspakke for at få adgang, da der er fuldstændig lukket for udenlandsk mobilt bredbånd.

Betaling for abonnement hos CBB kan ske via Dankort eller visse andre kreditkort, ligesom der mulighed for adgang til online faktura. Man skal være opmærksom på selv at afbestille sit abonnement, hvilket kan gøres, som man lyster, da der ikke er en bindingsperiode.

Levering hos CBB sker indenfor en uge.

Leave a Reply