Onfone

Siden 2006 har Onfone etableret sig som Danmarks hurtigst voksende teleselskab. De leverer mobilt bredbånd via TDCs netværk, hvilket betyder 3G-dækning i store dele af Danmark.

Onfone tilbyder nogle af Danmarks laveste priser på mobilt netværk, men til gengæld også de laveste hastigheder i landet, selv hvis man vælger det dyreste abonnement. Der er dog stadig forskel på tilgængelig data per måned, hvilket der skal tages højde for, når man vælger ens foretrukne abonnement. Sammenligner man med andre teleselskaber, er der ikke den store forskel på den inkluderede mængde data i hvert abonnement.

Som udgangspunkt er alt mobilt bredbånd spærret for adgang, når man befinder sig i udlandet. Det er dog muligt at låse gratis op for ens bredbånd, hvis man skal bruge det udenfor danske grænser. Gør man dette, vil man blive gjort opmærksom på, at man ikke længere befinder sig på TDCs netværk. Det er ikke muligt at bruge ens månedlige dataforbrug i udlandet, men hvis man have en begrænsning for ens udenlandske forbrug, kan man tilmelde sig en saldokontrol, der lukker ned for eventuelle forbindelser, når grænsen er nået.

Der er flere forskellige muligheder for betaling af ens abonnement hos Onfone. Det er muligt at få trukket beløbet automatisk fra ens kreditkort, men der er også mulighed for at tanke op med et beløb, enten automatisk, manuelt eller via SMS.

Ved oprettelse af abonnement for mobilt bredbånd er der ingen bindingsperiode, hvilket betyder, at man kan opsige aftalen med øjeblikkelig varsel.

Leveringstid hos Onfone sker hurtigst muligt, men kan i visse tilfælde være længere, hvis det kræver levering fra ekstern leverandør ved påkrævet udstyr som USB-modem og brugbart SIM-kort.

Leave a Reply