Fullrate

Fullrate hører i dag til under TDC, hvilket også betyder, at selskabet bruger TDCs Turbo 3G og EDGE-netværk til deres mobile bredbånd, der dækker store dele af Danmark.

Hos Fullrate er der rig mulighed for at skræddersy ens abonnement til lige præcis det, man har brug for. Man kan enten vælge mellem abonnementer med et fast antal data hver måned eller et tank-selv-abonnement, hvor man betaler for præcis det, man bruger. Vælger man denne mulighed, bliver prisen pr. MB desuden billigere jo mere, man bruger. Deres abonnementer svinger en del i pris, men det er kun for det dyreste, hvor man får den hurtigste hastighed. Alle andre abonnementer kører med samme hastighed, der nogenlunde kan konkurrere med de fleste på markedet, dog uden at overælde.

Det er muligt at bruge mobilt bredbånd fra Fullrate i udlandet, da det kører på TDCs netværk og diverse samarbejdspartneres netværker. På grund af særdeles høje priser, især udenfor Europa, er det dog ikke muligt at bruge mobilt bredbånd uden selv at åbne op for roaming via Fullrates selvbetjening. Der er ligeledes ikke mulighed for at købe en eventuel datapakke til udenlandsk forbrug.

Betaling hos Fullrate sker enten via Betalingsservice, Dankort eller andre betalingskort. Der er en bindingsperiode på seks måneder ved oprettelse af abonnement, hvorefter man kan opsige sit abonnement 30 dages varsel.

Ved bestilling hos Fullrate finder levering sted senest indenfor en uge.

Leave a Reply