TDC

TDC er i dag et af de største teleselskaber i Danmark med et omfattende 3G-netværk, der dækker næsten hele landet. Derudover har de også introduceret det nye 4G-netværk, der i øjeblikket er tilgængeligt i landets største byer, men allerede er på vej til resten af landet.

Prismæssigt ligger TDCs mobile bredbånd i den dyre ende, men heldigvis er der adskillige abonnementer at vælge imellem. Det ændrer dog ikke på, at selv de billigste abonnementer ofte giver mindre dataforbrug per måned i forhold til konkurrenterne. Til gengæld er TDCs hastigheder i den hurtigste ende af skalaen, uanset hvilket abonnement man vælger, og så er der også en ufattelig stor portion data til det månedlige forbrug, hvis man kigger mod de dyreste abonnementer. Vil man ikke binde sig i hverken det ene eller andet abonnement, kan man i stedet holde til en tank op-løsning, hvor man kan købe periode med adgang til mobilt bredbånd. På trods af de lidt dyre priser, skal man skal dog også være opmærksom på, at TDC tilbyder fri adgang til TDC Play, så man altid kan lytte til musik på farten, og så er der fri afbenyttelse af TDC Hotspot, når man befinder sig i nærheden af sådan et med ens mobile bredbånd.

Det er muligt at tage sit mobile bredbånd fra TDC med til udlandet, men som en sikkerhedsforanstaltning er der indført datakontrol. Dette betyder, at man får en sms, når beløbet når en vis grænse, hvorefter man skal bekræfte, at man er villig til at overskride grænsen. Det ændrer dog ikke på, at priserne for dataforbrug i udlandet generelt er høje i forhold til i Danmark. Hvis man vil være på den sikre side, er det muligt at slå udlandsforbrug af data fra via selvbetjening.

Betaling hos TDC kan ske med automatisk kortbetaling, hvor beløbet trækkes direkte fra ens kort uden ekstra gebyr. Betaler man via Betalingsservice eller på anden vis, bliver der pålagt et gebyr.

Når man har gennemført sin bestilling med succes, vil leveringen finde sted indenfor en uge.

Leave a Reply