Telenor

Selvom Telenor er et af Nordens største teleselskaber, er de gået sammen med Telia i håb om i fremtiden at have det hurtigste og mest stabile samt dækkende netværk. Lige nu dækker deres 3G-netværk størstedelen af landet, imens 2G dækker ydreområder.

Det er dog begrænset, hvor meget nytte dette giver i hastighederne deres udbud af abonnementer, da prisniveauerne afspejler begrænsningerne i netværkshastigheder for mobilt bredbånd. Man skal op i det dyreste abonnement for at få den hurtigste hastighed, ligesom visse abonnementer kun kan købes i deres butikker. Dette opvejes dog i et vist omfang af deres Tilfredshedsgaranti, hvor man kan afprøve deres abonnement, inden man låser sig fast i en bindingsperiode. Kunder, der allerede har almindeligt bredbånd hos Telenor, kan desuden få rabat ved at tilkøbe mobilt bredbånd. Der er også mulighed for at sikre sig et ekstra SIM-kort til for eksempel ens tablet for et mindre beløb hver måned, så ens månedlige dataforbrug kan deles mellem flere enheder.

Skal man til udlandet, har Telenor sørget for at indføre et dagligt loft på dataforbrug, hvilket dog kun dækker Europa og Norden. Derudover har de sænket priser for dataforbrug i visse land, der kan tjekkes på deres hjemmeside. Rejser man ofte, kan det betale sig at købe Telenors udlandspakke for et månedligt beløb, hvilket sænker priserne på data i forhold til, hvis man ikke havde tilkøbt pakken.

Telenor lader kunderne betale deres regninger via Betalingsservice, girokort, netbank eller selvbetjening på deres hjemmeside. Der vil fremover også være mulighed for automatisk betaling via ens Dankort. For samtlige abonnementer gælder der en bindingsperiode på seks måneder, hvorefter man har en opsigelsesperiode med 30 dages varsel.

Er det modem, der medfølger ens abonnement, på lager, kan man forvente en levering indenfor en uge.

Leave a Reply