Telmore

Telmore er i dag Danmark største teleselskab online. Til deres ydelser bruger de TDCs net, hvilket betyder, at deres kunder ifølge rapporter kan nyde godt af Danmarks mest stabile netværk. Da de bruger dette netværk, gælder det også, at deres kunder for mobilt bredbånd kan se frem til det hurtigere 4G-netværk i fremtiden.

Der er flere forskellige abonnementer at vælge imellem hos Telmore, alt afhængigt af ens behov og forbrug. De billigere abonnementer med færre data til ens forbrug ligger med sine faste priser i den billige ende i forhold til konkurrenterne, men det har dog også betydning for tilgængelige hastigheder, da det dyreste abonnement er dobbelt så hurtigt som de billigere typer, der har en af de mere langsomme forbindelse sammenlignet med visse andre teleselskaber. Til gengæld får man med sit abonnement et SIM-kort, der kan bruges valgfrit i enten et medfølgende USB-modem, ens telefon eller tables som iPad, imens det er muligt at tilkøbe et ekstra SIM-kort for et mindre beløb.

Det er også værd at være opmærksom på Telmores politik for mobilt bredbånd i udlandet, hvor man skal tilmelde sig data i udlandet, hvis man vil gøre brug af sit internet udenfor Danmarks grænser. Ved tilmelding bliver man automatisk tildelt et fastsat loft for forbrug, så man slipper for grimme overraskelser. Det er dog også muligt helt at fravælge dataforbrug i udlandet, så man ikke skal bekymre sig om, hvorvidt der bruges data eller ej, når man rejser.

Man skal være opmærksom på, at Telmore ikke har en aftale med PBS, men derimod kører med et optankningssystem, hvor kunderne selv skal overføre et månedligt beløb til deres konto for at kunne betale for abonnementer. Når man opretter et abonnement hos Telmore for mobilt bredbånd binder man sig for seks måneder, hvorefter abonnementet kan opsiges via selskabets hjemmeside eller ved kontakt til kundeservice.

Levering er som regel indenfor et par dage efter bestilling.

Leave a Reply