Mobilt bredbånd udland

Hvis man skal bruge mobilt bredbånd i udlandet, er det er god idé at tjekke priserne inden man rejser hjemmefra, da der er meget stor forskel på hvad de forskellige tele selskaber tager for det.

Der findes flere skrækhistorier på internettet om hvordan regningen er løbet løbsk. Et eksempel er et Århus-firma, som fik en regning på godt 83.000 kroner, efter at to sælgere havde brugt det mobile bredbånd sporadisk fra Spanien.

Hvis man kun bruger det mobile bredbånd i Sverige, kan det betale sig at bruge selskabet 3, da de har samme priser som i Danmark. Priserne i udlandet bliver beregnet ud fra hvor mange MB man downloader. Her skal man desuden være opmærksom på, at computeren automatisk kan hente opdateringer fra internettet til styresystemet, antivirus programmer og lignende, når man er online. Dette kan hurtigt blive en bekostelig affære.

Da priserne skifter ofte er det svært at sige hvor meget det koster at bruge det mobile bredbånd i udlandet, men typisk kommer man til at betale mellem kr. 25,- og kr. 115,- pr. megabyte man downloader. Som et eksempel vil en almindelig mp3-sang på 5 megabyte koste mellem 125 og 575 kroner at downloade.

Leave a Reply